Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017,  στο πλαίσιο του Εργαστηριακού μαθήματος  
 
"Οργάνωση - Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας"  
 
του καθηγητή Αμοιράδη Χρήστου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα:   
 
«Η Σημασία της Εφαρμογής Κανόνων της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τον Καταναλωτή»    
 
Ομιλητής ο κύριος Ευμορφόπουλος Ευάγγελος, Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Θεσσαλίας      
 
 
Βελισσαρίου Ευστάθιος   
 
 
Αναπλ. Πρόεδρος  ΤΕΙ Θεσσαλίας                                          |