ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο Κυρανάς Ευστράτιος)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 . ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΟΛΥΝΣΗ – ΡΥΠΑΝΣΗ – ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ξήρανση – Συμπύκνωση – Ψύξη και Κατάψυξη – Θερμική επεξεργασία (ζεμάτισμα, παστερίωση, αποστείρωση, ασηπτική επεξεργασία) – Ακτινοβόληση – Κάπνιση - Αλάτιση) : Επίδραση στα συστατικά
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Συσκευασία των τροφίμων (από 358 – 370) |