Διδακτέα ύλη του μαθήματος
«Θρεπτική Αξιολόγηση Τροφίμων»
Η διδακτέα ύλη του μαθήματος καλύπτεται επαρκώς από τις διαφάνειες με τις οποίες πραγματοποιήθηκε η διδασκαλία αυτού, καθώς και την μελέτη των Κεφαλαίων 3,4,5,6,7 και 8 (σελ. 93-267) του βιβλίου με τίτλο «Εγχειρίδιο Τροφίμων και Διατροφής της Αμερικάνικης Διαιτητικής Εταιρίας-Προσαρμοσμένο στον Ελληνικό Τρόπο Διατροφής», Συγγραφείς: ROBERTA LARSON DUYFF-EΙΡΗΝΗ ΚΟΙΔΟΥ , Έτος έκδοσης: 2014. |